SUSRET VISOKOG RIZIKA

Specijalci se spremaju za huliganski rat u Zenici

19.03.2013 u 14:07

Bionic
Reading

Kvalifikacijski dvoboj Hrvatske i Srbije nije jedina utakmica visokog rizika. Takvom se smatra i okršaj između BiH i Grčke koji se igra na stadionu Bilino Polje u Zenici (petak, 20.45)

Specijalna policija BiH ovih dana se priprema u Nemili, mjestu u općini Zenici, za moguće huliganske sukobe između domaćih fanova te srpskih navijača koji žive u toj zemlji te će simpatizirati grčku reprezentaciju.

U vježbama su bili uključeni i policijski psi, a huligane su glumile policijske kolege. NS BiH u suradnji s organima reda ništa ne želi prepustiti slučaju.

Osim mogućeg huliganskog rata Bosanaca i Srba, tu su i grčki navijači koji su dobili 550 ulaznica za utakmicu koja najvjerojatnije odlučuje o prvom mjestu u skupini. Oba nacionalna sastava nakon četiri odigrana susreta imaju po deset bodova.

Stadion će moći primiti 10.200 osoba, a manje od šest tisuća ulaznica je otišlo u slobodnu prodaju, dok su ostale mogli kupiti igrači, članovi stručnog stožera, klubovi Premijer lige, sponzori, administracija, članovi NS BiH, bivši zaslužni reprezentativci i radnici u nogometu BiH…