RAMOS U EUFORIJI

Spasitelj Reala: Ne mogu vam opisati svoje osjećaje!

25.05.2014 u 09:34

Bionic
Reading

'Pogodak koji sam postigao za 1-1 nije samo moj gol. To je pogodak svih navijača Real Madrida koji su bili uz nas do samog kraja,' istaknuo je Sergio Ramos, srednji branič Real Madrida nakon trijumfa u finalu Lige prvaka protiv Atletica u Lisabonu…

Duboko u sudačkoj nadoknadi Sergio Ramos je nakon kornera Luke Modrića glavom zabio za 1-1 i spasio svoju momčad od poraza. U produžetku je Real Madrid desetkovao umornog gradskog rivala i na kraju proslavio uvjerljivu pobjedu 4-1.

'Pravo je zadovoljstvo posvetiti moj pogodak svim našim navijačima, onima koji su bili uz nas na stadionu i kod kuće. Ne mogu vam uopće opisati svoje osjećaje. Kreirali smo povijest i pobijedili jednu izvanrednu momčad, koja je zasluženo osvojila naslov prvaka Španjolske. Zagrljaj s Ikerom Casillasom je zagrljaj za sve naše navijače,' rekao je Ramos.

Iker Casillas, koji je napravio veliku pogrešku kod vodećeg pogotka Atletica, zagrlio je i poljubio Ramosa uoči ulaska u produžetke. Kapetan ''kraljeva'' dobro je znao da bi finale najviše ostao upamćen po njegovom kiksu da Ramos nije odveo utakmicu u produžetke…

'Moja je krivica što se momčad morala na ovakav način vratiti u utakmicu. Atletico je zabio sretan gol i dobro se branio, a mi smo promašili nekoliko šansi. U drugom produžetku obje momčadi su bile jako umorne, ali oni ipak više. Baleov pogodak prelomio je utakmicu,' komentirao je Casillas.