20. KOLO PRIMERE

Španjolski novinari Čopa i suigrača uvrstili u najgoru momčad

19.01.2016 u 14:55

Bionic
Reading

Hrvatski napadač Duje Čop u španjolskoj Primeri povremeno zabljesne, ali sigurno neće po dobrome pamtiti 20. kolo jer je uvršten u najgoru momčadi kola

Bivši napadač Dinama, Hajduka i Splita Duje Čop odigrao je 53 minute u porazu Malage na gostovanju kod Seville (2:1). Međutim, njegova blijeda igra nije promakla novinarima španjolskog izdanja Goala koji su ga uvrstili u najgoru momčadi 20. kola.

Iako je 25-godišnji Čop na nekim utakmicama ove sezone ostavio sjajan dojam u opisu njegovog izdanja u 20. Kolu između ostalog piše kako je bio 'nevidljiv te stalno u sjedni braniča', a uz to su mu prišili i etiketu igrača koji se stalno buni i općenito 'previše protestira.'

Dodajmo još kako su u najgoru momčadi 20. kola. Uvrštena čak četvorica igrača Athletica iz Bilbaa,

Uz njega su i četvorica igrača Athletica iz Bilbaa, dok su u najboljoj momčadi kola po dva igrača Barcelone i Reala, ali prednjače atleticovci - njih su četvorica.

Zanimljivo je spomenuti kako se u toj momčadi našao i Čopov suigrač iz napada Nordin Amrabat koji se tako u lošem svijetlu oprostio od španjolske Primere. Naime, Amrabat je novi igrač engleskog Watforda.