ŠIME PROMATRAČ

Španjolci u čudu: U Atleticu trate Vrsaljkovu kvalitetu?

10.11.2016 u 11:46

Bionic
Reading

U analizi Atleticovog ljetnog prijelaznog roka dnevnik As zaključuje kako se jedino Kevin Gameiro pokazao kao pravo pojačanje, dok im nije jasno zašto Šime Vrsaljko ima tek ulogu promatrača, a jako je dobar igrač...

Podsjetimo, hrvatski 24-godišnji desni bek doveden je u Madrid za čak 16 milijuna eura odštete od Sassuola, ali Diego Simeone gotovo da ga i ne koristi.

Dosad je odigrao tek dvije utakmice u tri mjeseca, a iako je bio solidan na terenu, status kod argentinskog trenera nije mu se promijenio.

U svojoj analizi Atleticovog ljetnog prijelaznog roka dnevnik As zaključuje kako se tek jedna kupovina pokazalo uspješnom, a to je ona Francuza Kevina Gameira koji je doveden iz Seville. Gaitan nije pokazao dovoljno, a za Španjolce je najveća misterija upravo Šime Vrsaljko i njegov status u klubu.

'Došao je u klub kako bi bio konkurencija Juanfranu i omogućio mu da se odmori. Odigrao je dvije utakmice dosad, protiv Sportinga i Rostova, a u 180 minuta na terenu ostavio je jako dobar dojam. No, njegova uloga u momčadi je gotovo u potpunosti uloga promatrača,' zaključuje uglednik dnevnik koji je očekivao veću minutažu za našeg reprezentativca, kao i svi mi...