HVALOSPJEVI LUKI

Španjolci oduševljeni: Modrić je Realov motor

05.10.2015 u 14:48

Bionic
Reading

Hrvatski veznjak Luka Modrić briljirao je u madridskom derbiju, između Atletica i njegova Reala, a koji je završio bez pobjednika 1:1

Real je poveo pogotkom Benzeme već u devetoj minuti, da bi Vietto u 83. pogodio za izjednačenje. I kakvu-takvu zadovoljštinu prepunog Vicente Calderona.

Uoči dvoboja trener Atletica Diego Simeone drhtao je od našeg Modrića. Čak više nego od Cristiana Ronalda.

'Modrića jako cijele u svlačionici Reala, ali i protivnici. Simeone i njegov stručni stožer mu se dive i smatraju ga ključnim igračem koji povezuje obranu i napad. Njegova moć se krije u promjeni ritma koja može uništiti obranu protivnika u samo nekoliko koraka. Čak i kad se radi o jednoj od najboljih, onoj El Chola,' piše Marca i naglašava kako su ga ozljede zaustavile prošle godine što je rezultatiralo sezonom bez trofeja 'kraljevskog kluba'.

Hvalospjevi na Modrićev račun nakon dvoboja još su glasniji.

'Bio je Realov motor. Vrijeme kao da stoji kad je lopta u njegovim nogama. Lakoćom se kretao kroz sredinu terena, a uz Casemira iza leđa, nije se ustručavao prići suparničkom kaznenom prostoru. Nalazio je rupe tamo gdje se to činilo nemogućim', piše španjolski AS, a svoju tezu potkrepljuje video-prilogom u kojem na kojem su vidljivi svi Modrićevi potezi.

Luka, svaka čast.