VUKOVI SE SKUPILI

Spahija i Cibona započeli s pripremama za novu sezonu

20.08.2013 u 11:48

Bionic
Reading

Košarkaši Cibone danas su pod vodstvom novog trenera Nevena Spahije i njegovih pomoćnika Milana Vojvodića i Slavena Rimca započeli pripreme za novu sezonu

Nakon dva dana treniranja u Zagrebu, 'Cibosi' 22. kolovoza odlaze na pripreme u Sveti Martin gdje će biti devet dana. Prve dvije pripremne utakmice Cibona će odigrati protiv Krke 3. rujna u Novom Mestu, a dan kasnije će se u Rijeci ogledati s košarkašima Kvarnera. Osim toga, Cibona će nastupiti i na turnirima u Jesolu (Italija) i Sarajevu.

Prijateljski susreti s jakim ruskim momčadima Ural Great i Enisey igrat će se u Poreču (9. - 10. rujna), a generalna proba uoči starta ABA lige (5. listopada) i domaćinstva Radničkog, bit će utakmica finala Kupa Dražena Petrovića protiv Cedevite (28. rujna) u Zagrebu.

'Andrija Žižić je produljio ugovor sa Cibosima na sljedeće dvije sezone, a prva pojačanja među Vukovima su Matt Janning (SAD), bek šuter koji je stigao iz Montepaschia i Martin Junaković, devetnaestogodišnjak koji je prošle sezone bio jedan od glavnih igrača zaslužnih za povratak GKK Šibenik u A1 ligu. Dok prijelazni rok traje, postoji mogućnost dolaska još nekoga od igrača pod krov KC Dražena Petrovića', izvijestili su iz kluba.