HAJDUK U RUMUNJSKOJ

Špaco: Ne zanima me rezultat nego samo prolaz

24.08.2010 u 12:34

Bionic
Reading

Komentirajući medijske navode kako je momčad Uniree u krizi te da predstoji rasprodaja igrača te momčadi, Poklepović je kazao kako ne treba nasjesti na takve priče jer one mogu 'otupiti' nastojanja Hajduka u uzvratnoj utakmici

Trener Hajduka Stanko Poklepović na današnjoj je konferenciji za novinare izjavio kako je njegova momčad spremna za uzvratnu utakmicu 4. pretkola Europske nogometne lige u Rumunjskoj protiv Uniree, koja se igra u četvrtak, te da je glavni cilj Hajduka sačuvati prednost iz prve utakmice od 4:1 i plasirati se u Europsku ligu.

'Uzvratna utakmica protiv Uniree nije ni za kakve probe igrača, nego takve utakmice strašno puno donose ili strašno puno odnose. Mene ne interesira kakav će rezultat biti u uzvratu nego me zanima prolaz Hajduka u Europsku ligu', kazao je Poklepović.

Po njegovim riječima, Unirea je iskusna momčad koju treba respektirati i koja zna napraviti iznenađenje i preokrenuti rezultat.

'Spremni smo odgovoriti na svaki razvoj događaja u uzvratnoj utakmici i nećemo dozvoliti iznenađenja, jer smo dobro proučili pritivnika. Znamo što trebamo napraviti', istaknuo je Poklepović.

Bivši trener Uniree Ronny Levi, koji je momčad vodio u prvoj utakmici protiv Hajduka prošlog tjedna na Poljudu, u međuvremenu je podnio ostavku, a trenersku dužnost je preuzeo njegov pomoćnik Gabriel Caramarin.

No, Poklepović upozorava da je to dodatna opasnost i neugodnost za Hajduk, jer novi trener donosi nove ideje.

Komentirajući medijske navode kako je momčad Uniree u krizi te da predstoji rasprodaja igrača te momčadi, Poklepović je kazao kako ne treba nasjesti na takve priče jer one mogu 'otupiti' nastojanja Hajduka u uzvratnoj utakmici. Poklepović je također rekao kako je zbog ozljede neizvjesno hoće li u uzvratnoj utakmici nastupiti Ivan Strinić.

Odgovarajući na novinarska pitanja Poklepović je rekao da Hajduk neće posezati za kupovinom pojačanja, jer bi se u tom slučaju, kako je rekao, zapriječilo napredovanje 'našim igračima koji naviru'.