TRENER RIJEKE

Sopić nakon 'gaženja' Istre: Treba ostati na zemlji, ali...

04.02.2024 u 21:45

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke pobjedom protiv Istre 1961 (3:0) odvojili su se na vrhu ljestvice SuperSport HNL-a, a puna Rujevica Bijele je ponijela do nove važne pobjede. Evo kako je utakmicu prokomentirao trener Rijeke Željko Sopić.

'Teška utakmica. Sada sve izgleda lagano, igrali smo bez dva standarda stopera, Fruk i Goda su ozlijeđeni, pridružio se sada i Janković tako da smo morali “kemijati”. Imali smo igrača više, ali to su mladi dečki koji se žele dokazati i izmamiti pljesak publike, ali u nastavku nismo sve odradili kako treba. Ali, suludo bi nakon 3:0 bilo pričati o nekim lošim stvarima', rekao je Željko Sopić i dodao:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Mislim da smo neke stvari u drugom poluvremenu s igračem više mogli pametnije, bolje i brže mogli odraditi. Sve u svemu, bilo je dosta novih igrača, imamo dosta problema sa ozljedama. Nadam se da ćemo se grupirati za sljedeću utakmicu, 99 posto sam siguran da će nam se neki igrači vratiti i jednostavno ćemo biti još jači i bolji.'

  • +11
SuperSport HNL: Rijeka - Istra 1961, 4.2.2024. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

Progovorio je i o zdravstvenom kartonu momčadi:

'Fruk je ozlijedio mišić Goda ima nekih drugih zdravstvenih problema. Iskreno se nadam da će i njih dvojica, pa možda i Dilaver krenuti u trenažni proces idući tjedan pa ćemo vidjeti hoćemo li uspjeti sanirati ih do nedjelje. Janković? Dobio je jedan nenamjerni udarac u butni mišić, tzv. paralizu. Je li se to pogoršalo kod penala ili ne, vidjet ćemo, nadam se da se ozljeda nije zakomplicirala nakon toga. Po njegovom smiješku se nadam da će to sve biti u redu.'

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

O napadu na naslov prvaka strateg Rijeke je rekao:

'Treba ostati na zemlji, evo ja vam ponovo kažem, znači najvažnija stvar je da ovi igrači, koji nisu igrali, sutra ujutro odrade utakmicu jednu prijateljsku, a ovi ostali da jednostavno se dobro rekuperiraju do srijede i onda ponovo iz početka', rekao je Sopić.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.