'SPREMNA NA SAMOUBOJSTVO'

Šokantna priča iz kuće slavnog nizozemskog nogometaša

12.08.2015 u 20:20

Bionic
Reading

Iako iza svakog uspješnog muškarca, pa tako i nogometaša, stoji čvrsta žena, dojam je da kod Rafaela van der Vaarta nije baš takav slučaj. Jer slavni nizozemski nogometaš za svoje pratilje nema razumijevanja

Bivšu suprugu, prekrasnu Sylvie, ošamario je u prosincu 2012. godine, nakon čega su se rastali.

Potom mu je 'utjehu' pružila Sabia Boulahrouz, bivša supruga još jednog nizozemskog nogometaša Khalida Boulahrouza, s kojom Van der Vaart čeka dijete. No ni s njom nije pronašao 'mir i sreću', jer Sabia je odlučila otići iz zajedničkog doma. I pred javnost je, u razgovoru za njemački OK! magazin, iznijela mračne detalje iz njihova doma.

'Godinama me je vrijeđao. Kada bih morala opisati svoja osjećanja, rekla bih da sam silovana i ostavljena da umrem u zabačenoj uličici. Sramota me je i priznati, ali posljednjih tjedana često sam razmišljala i o samoubojstvu. Kad ne bih imala troje prekrasne djece i da trenutno nisam u drugom stanju, ne znam da li bih još bila živa. Dok vozim, često pomišljam da u zavoju nastavim voziti ravno, samo kako više ne bih osjećala bol', priznala je Sabia.

Slavni je nizozemski igrač seniorsku karijeru počeo u Ajaxu, potom je igrao za HSV, madridski Real, Tottenham, te opet HSV, a od ovog je ljeta član seviljskog Betisa.