PROPUŠTA I EP

Šok za rukometaše: Stepančić izgubljen do kraja sezone!

12.11.2015 u 18:57

Bionic
Reading

Rukometaši PPD Zagreba u srijedu su igrali utakmicu Lige prvaka te su u 7. kolu izgubili od Flensburga sa 28:27

Bili su Vujovićevi igrači, ako ne bolji onda posve ravnopravan suparnik u prvom dijelu, kojeg su i dobili sa 13.12.

No, u nastavku su Nijemci ipak preokrenuli i svoju igru i rezultat i na kraju su stifgli do pobjede koja ih je dovela do drugog mjesta skupine A, iza vodećeg PSG-a.

Zagreb je pak s tri pobjede i četiri poraza na petom mjestu.

Međutim, nije to najgora stvar koja se dogodila 'zagrebašima'. Naime, u 58. minuti dvoboja Luka Stepančić se ozlijedio, nakon što je nezgodno stao u jednom solo-prodoru.

Nažalost, prve sumnje o teškoj ozljedi tijekom četvrtka dobile su potvrdu. Stepančiću su puknuli križni ligamenti, što će reflektirati i na reprezentaciju.

Stepančić će morati 'pod nož' a s parketa će izbivati bašem šest mjeseci te će propustiti rukometni Euro u siječnju sljedeće godine.

'Gledao sam utakmicu , Luka je odigrao vrlo korektno , nažalost ozlijedio se pred kraj susreta. Čekamo detaljnije pretrage i potvrdu o koliko teškoj ozlijedi se radi. Ukoliko se dogodi ono najgore, a to je eventualna operacija koljena, onda je definitivno izgubljen na jedno dulje razdoblje. Bit će mi jako žao kao i svima nama ako prognoze budu loše, a pauza duga jer se radi o korisnom igraču kako za PPD Zagreb tako i za našu reprezentaciju', istaknuo je hrvatski izbornik Željko Babić