upitan nastup u europi

Šok za klub s Kajzerice; broj igrača zaraženih koronavirusom popeo se na četiri, a za deset dana trebali bi igrati protiv bečkog Rapida?!

14.08.2020 u 23:21

Bionic
Reading

Prošle nedjelje iz NK Lokomotive pustili su vijest kako je jedan od njezinih igrača pozitivan na koronavirus, a s petodnevnog odmora vratio se u Zagreb s povišenom temperaturom. No, kako sada stvari stoje, virus se proširio po svlačionici te je sada već zaraženo četiri igrača, a peti je zbog predostrožnosti u samoizolaciji

Koronavirus pokvario je sve lijepo što se Lokomotivi dogodilo proteklih tjedana i mjeseci, ali i zadnjih dana, kada su krenuli zarađivati na svojim igračima. A čini se da bi moglo pokvariti i ono što im donosi bliska budućnost.

Prije svega, to je okršaj u drugom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka, kojeg bi 25. ili 26. kolovoza trebali igrati protiv bečkog Rapida u Kranjčevićevoj ulici.

Naime, već je (pre)velik broj igrača zaražen, i upitno je hoće li Uefa dopustiti 'lokosima' taj nastup.

Upitan je i nedjeljni ogled protiv Dinama.

'Osim zaraženim igračima, mjera samoizolacije je iz predostrožnosti određena i za još jednog igrača Lokomotive, sustanara zaraženog, koji je negativan na testu, no iz mjere predostrožnosti mu je određena mjera samoizolacije. Ukupno se, s današnjim mjerama, pet nogometaša Lokomotive nalaze u samoizolaciji. Donesene su nove epidemiološke mjere u kojima će se u dodatno postroženim uvjetima trenirati u manjim grupama. Svi igrači će biti ponovno testirani u narednih nekoliko dana i na taj način će klub precizno pratiti stanje i osigurati sve potrebne radnje kako bi u najvećoj mogućoj mjeri zaštitili igrače i stručni stožer te omogućili sudjelovanje u nadolazećim natjecanjima', objavila je Lokomotiva na svojim stranicama.

  • +4
Finale Hrvatskog kupa 2020., Rijeka - Lokomotiva, Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nogomet se vratio na MAXtv! Napokon opet možemo uživati u nogometu s domaćih terena uz Arenasport kanale. Sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr