SPUŠTENI NA ZEMLJU

Šok za Borussiju: Lewandowski ipak odlazi iz kluba!

25.04.2013 u 12:42

Bionic
Reading

Menadžer Lewandowskog Maik Barthel priznao je da je njegov igrač već postigao dogovor s jednim klubom i da želi nastaviti karijeru izvan Dortmunda

Nakon što se u srijedu uoči dvoboja Borussije i Reala pojavila vijest da bi Robert Lewandowski poput Goetzea trebao uskoro potpisati za Bayern, da bi to iz dortmundskog kluba oštro demantirali i najavili zadržavanje Poljaka u svojim redovima, Borussiju je na zemlju spustio napadačev menadžer.

'Postigli smo dogovor s drugim klubom i namjeravamo promijeniti momčad ovog ljeta,' izjavio je Maik Barthel za Sport Bild, no nije htio otkriti o kojem se klubu radi. Ipak, dao je naznačiti da nije riječ o Bayernu:

'Riječ je o zanimljivoj ponudi koja odgovara kriterijima Dortmunda i zadovoljava Robertove potrebe. Borussia nam je garantirala da će Robert dobiti dopuštenje otići u tim okolnostima. Sada je na klubovima da postignu dogovor.'

Podsjetimo, za 24-godišnjeg najboljeg strijelca Bundeslige i junaka prvog dvoboja polufinala Lige prvaka protiv Reala zanimanje pokazuju Juventus, Bayern, Manchester United i Manchester City.