OSTALE JOŠ SITNICE

Sneijder blizu novog 'braka' s Interom

15.10.2010 u 16:55

Bionic
Reading

Iako se je dosta pisalo o mogućem odlasku nizozemskog veznjaka Wesleyja Sneijdera iz Intera u neki drugi klub, on će gotovo sigurno ostati vjeran europskom prvaku. Naime, pregovori oko produljenja ugovora pri kraju su

Postojala je bojazan Interovih navijača da Sneijder digne sidro i napusti Milano, jer nije bio zadovoljan novčanim primanjima koja su mu bila zajamčena do lipnja 2014. godine.

Nizozemcu su apetiti naglo porasli nakon prošle sezone u kojoj je bio jedna od ključnih figura u momčadi koja je osvojila trostruku krunu (prvenstvo, Kup, Ligu prvaka). Inter je dosta oklijevao s financijski poboljšanim ugovorom, a u igru se upleo i Manchester United.

No prema riječima glavnog aktera, priče sve će na kraju sretno završiti za Inter, jer je dogovor oko produljenja jako blizu.

'Ako poželi otići, to nije problem, jer ispred sebe imam mnogo opcija, ali prioritet mi je potpisati novi ugovor s Interom što bi se moglo ubrzo dogoditi', izjavio je Sneijder za La Gazettu dello Sport te dodao:

'Ne mislim da će biti problema oko produljenja, jer su još ostale samo sitnice da se dogovore'.

Sitnice su zasigurno milijuni, jer bi godišnja Sneijderova plaća s četiri mogla skočiti na minimalno šest milijuna eura.