težak poraz slovenaca

Slomljeni Veselin Vujović ostao uz momčad iako mu je umrla majka

09.06.2018 u 22:54

Bionic
Reading

Ovog vikenda igrane su utakmice dodatnih kvalifikacija za odlazak na rukometni SP. Slovenci su na domaćem terenu doživjeli neugodan poraz od Mađarske 24:29

Iako su Slovenci bili veliki favoriti na kraju su se potpuno raspali u drugom poluvremenu i doživjeli su poraz koji im zatvara vrata SP-a.

Mađarska je znala iskorisiti apsolutno svaku pogrešku rukometaša Slovenije i na kraju je upisala pobjedu, veliku tim prije što je čeka i uzvrat pred svojim navijačima.

  • +9
Veselin Vujović Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Momčad Veselina Vujovića pred velikim je izazovom u revanšu, ali bez obzira na karizmatičnost crnogorskog stručnjaka, teško će do čuda.

Međutim, s obzriom na teško emotivno stanje u kojem se Vujović našao, čuda ipak nisu nemoguća.

Naime, nekoliko sati prije utakmice, Vujović je doznao da mu je umrla majka.

'Ovo je šok i teška situacija. Danas (op.a. u subotu) će biti pokopana, a ja ću biti s njom u mislima. Ostajem s momčadi. Bol ću zadržati za sebe', objasnio je Vujović.

'Razgovarao sam s majkom prije nekoliko dana i njezina želja je bila da momčad pobijedi. Nikada prije nisam imao takvu motivaciju. Nadam se da će sve to osjetiti igrači i da će znati reagirati. Meni bi najveća utjeha bila da oni pobijede', rekao je Crnogorac.

To se u prvoj utakmici ipak nije dogodilo, no tko zna kako će slovenski rukometaši reagirati u uzvratu.