na pomolu senzacija...

Slavni engleski klub došao u Madrid po hrvatskog reprezentativca?!

08.07.2017 u 09:47

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i veznjak madridskog Reala, Mateo Kovačić, prema pisanju engleskih medija, uskoro bi mogao preseliti u London

Iako su mu tek 23 godine, Mateo Kovačić na pragu je još jednog velikog transfera. Podsjetimo, nakon Dinama, igrao je i u milanskom Interu, a od ljeta 2015. godine član je madridskog Reala.

No, hoće li i dalje biti dio 'kraljevske' momčadi vrlo je upitno jer, kako pišu engleski mediji, u Madrid je stigla ponuda Tottenham Hotspura 'teška' 22 milijuna funti.

  • +4
Mateo Kovačić predstavljen je navijačima Real Madrida Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Argentinski stručnjak na klupi ovog londonskog kluba, Mauricio Pochettino, navodno je veliki simpatizer Kovačićevih nogometnih vještina i inzistira na dovođenju još jednog Hrvata u ovaj klub. Jer prije Kovačića za 'spurse' su igrali i Modrić, Ćorluka, Pletikosa i Kranjčar.

Autori teksta pišu kako je Kovačić u Realu premalo korišten i nikako ne uspjeva dobiti status standardnog igrača prve momčadi, što bi pak u 'spursima' bio. Osim toga, na izlaznim vratima Tottenhama je Eric Dier, a upravo je to pozicija koju bi trebao pokriti Kovačić.

Naravno, hoće li se išta od ovog realizirati, morat ćemo pričekati još koji dan.