nova sjajna kupovina

Slaven Bilić se ovog ljeta ne šali: Ponovo postaje hit na Otoku!?

21.07.2017 u 09:31

Bionic
Reading

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić trebao bi ovih dana u svoju svlačionicu dovesti i odličnog napadača Marka Arnautovića, što je nastavak odličnog ljeta na tržištu nogometaša Westa Hama koji bi sljedeće sezone opet mogao igrati značajnu ulogu u Premierhipu.

Nakon dovođenja iskusnog Zabalete i slavnog golmana Joea Harta te meksičkog napadača Javiera Hernendeza, Slaven Bilić ne staje s kupovinama.

  • +4
Slaven Bilić u Premiershipu Izvor: Reuters / Autor: Andrew Couldridge

Prema pisanju Sky Sportsa, ovih bi dana Marko Arnautović trebao odraditi liječnički pregled i iz Stoke Cityja preći među 'čekićare'.

Riječ je o 28-godišnjem austrijskom napadaču koji svojim stilom igre podsjeća na Zlatana Ibrahimovića i kad je u formi definitivno može napraviti razliku na terenu.

Podsjetimo, Bilić je u svojoj debitantskoj trenerskoj sezoni u Premiershipu dobro gurao i dugo se borio za plasman u Ligu prvaka, da bi na kraju odveo West Ham barem u Europsku ligu. Prošle sezone rezultati su bili puno lošiji i sredina ljestvice bio je maksimum koji se mogao izvući. No, s Hartom, Zabaletom, Chicharitom i Arnautovićem West Ham bi se trebao ponovo boriti za Europu...