ekspresno zaposlenje

Slaven Bilić neće dugo čekati novi angažman; velikan neće čekati ni sekunde i već kreće u akciju dovođenja hrvatskog stručnjaka

17.12.2020 u 10:14

Bionic
Reading

Slaven Bilić bi uskoro mogao sjesti na klupu škotskog velikana Celtica koji ga već duže vrijeme želi dovesti

Bivši hrvatski izbornik i jedan od naših najboljih trenera, Slaven Bilić, dobio je otkaz u West Bromwich Albionu. Iako je Manchester Cityju otkinuo bod, to nije bilo dovoljno da se spasi od otkaza. Ekipu je ostavio na predzadnjoj poziciji sa sedam bodova iz 13 utakmica i to je jednostavno značilo kraj njegovog puta u WBA.

'West Bromwich Albion se razišao s glavnim trenerom Slavenom Bilićem. Pomoćni treneri Dean Računica i Danilo Butorović te trener prve momčadi Julian Dicks također napuštaju klub. Albion zahvaljuje Slavenu i njegovoj trenerskoj ekipi za njihove napore i ostvarenoj promociji u prošloj sezoni te im želi svako dobro u budućnosti', napisali su iz kluba i tako potvrdili da Bilić i njegovi pomoćnici neće više voditi momčad.

'Žao mi je što je Slaven izgubio posao. Napravio je veliki posao time što je izborio Premier ligu. Znam ga godinama i uvjeren sam da će brzo vratiti', komentirao je trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer i bio u pravu.

Slaven Bilić bi se mogao ekspresno vratiti na posao. Tek što je dobio otkaz portal Celts Are Here koji je specijaliziran za praćenje škotskog velikana Celtic piše kako bi upravo ovaj klub mogao Bilića dovesti za trenera. Njihov sadašnji trener Neil Lennon bi trebao uskoro napustiti klub, a prva želja za nasljednika je upravo Slaven Bilić kojeg su već nekoliko puta pokušali dovesti. Ovoga puta bi im moglo i uspjeti.