odmah je diskvalificiran

[VIDEO] Skandal na turniru; pogledajte kako je treći tenisač svijeta Zverev u naletu bijesa reketom napao suca te ga brutalno vrijeđao, publika u šoku!

23.02.2022 u 09:58

Bionic
Reading

Treći tenisač svijeta, Nijemac Alexander Zverev izbačen je s teniskog ATP turnira u Acapulcu zbog 'nesportskog ponašanja', objavio je ATP Tour. O njegovom skandalu brzo se pročulo širom svijeta

Njemački tenisač Zverev, koji igra u paru s Brazilcem Marcelom Melom, gotovo je pogodio suca reketom kada je u naletu bijesa nekoliko puta snažno udario stolicu na kojoj sjedi sudac, nakon poraza 2-6, 6-4 (6-10) od Lloyda Glasspoola i Harrija Heliövaara.

Uz to mu je uputio nekoliko psovki, a tijekom meča nazvao ga je i idiotom, što se moglo čuti. Svjedoci govore kako je suca stalno brutalno vrijeđao... Videosnimku ovog incidenta pogledajte OVDJE.

>> Alexander Zverev i Jenson Brooksby odigrali su povijesni meč, no pitanje je ima li to uopće smisla?

Takvo ponašanje više mu neće tolerirati, a i publika u Acapulcu ostala je u šoku.

Alexander Zverev je u srijedu trebao igrati meč drugog kola u pojedinačnoj konkurenciji protiv sunarodnjaka Petera Gojowczyka, nakon što je u prvom kolu eliminirao Amerikanca Jensona Brooksbyja.

No čelnici Toura su ga odmah nakon udaranja reketom po mjestu na kojem sjedi sudac diskvalificirali s turnira, a teniski mediji izvještavaju 'kako je to kao čisti čin zastrašivanja' te traže od čelnika ATP Toura da kazne tenisača ruskog podrijetla.

Snimka ovog incidenta iz Acapulca brzo se proširila društvenim mrežama i svi se slažu da je temperamentni Zverev zaslužio veliku kaznu kako bi se naučio pameti.