RASPRODAJA PROŠLOSTI

Skandal! Kobe Bryant tuži majku

04.05.2013 u 14:01

Bionic
Reading

Pred Kobeom Bryantom je važno razdoblje. Ne samo zato što se zvijezda Lakersa oporavlja od ozljede, nego i jer ga očekuje pravna bitka s vlastitom majkom

Jedan od najboljih košarkaša u povijesti pokrenuo je svoj odvjetnički tim kako bi spriječio održavanje aukcije u New Jerseayju (lipanj) na kojoj će se naći oko 900 njegovih predmeta.

Nije ništa neobično da se na aukcijama pojavljuju stvari povezane sa sportašima, ali u ovoj situaciji je čudno to što je 'uspomene' na aukciju predala Bryantova majka Pamela.

Iz aukcijske kuće su izjavili kako im je Pamela objasnila kako je prije pet godina pitala sina što da napravi sa svim tim stvarima iz njegove košarkaške prošlosti na što je on rekao kako pripadaju njoj i da ga ne zanimaju.


No očigledno to nije istina (ili se predomislio), jer je Bryant krenuo u pokušaj zabrane prodaje svojih dresova iz srednje škole, sveučilišta i najranijih dana iz LA, brojnih trofeja i drugih osobnih priznanja…

Prema nekim procjenama svi predmeti vrijede oko 1,5 milijuna dolara, a iz aukcijske kuće su poručili kako nemaju namjeru zaustaviti prodaju, jer su unaprijed platili Bryantovoj majci 450 tisuća dolara.

Spomenimo kako je zvijezda Lakersa ponekad imala jako hladan odnos sa svojim roditeljima, majkom Pamelom i ocem Joeom koji trenutačno zarađuje kao trener na Tajlandu.