veliki ricardinho

Sjećamo se što je rekao o Modriću, a sada je lekciju očitao Ronaldu i Messiju

01.10.2018 u 11:58

Bionic
Reading

Iako se već polako stišava priča oko izbora najboljeg nogometaša svijeta, a koji su prošlog ponedjeljka zaobišli Cristiano Ronaldo i Lionel Messi, hrvatski veznjak i osvajač nagrade The Best Luka Modrić dobio je još jedno priznanje, doduše samo usmeno, ali od igrača čije nogometne majstorije dižu dvorane na noge

Portugalac Ricardinho jedan je od najvećih nogometaša futsala, igrač čiji se potezi vrte na svim špicama koje dočaravaju ljepotu ovog dinamičnog sporta.

Prije dvije godine, u ekskluzivnom intervjuu za tportal, Ricardinho je priznao koliko cijeni i Luku Modrića te što misli o Lionelu Messiju i Cristanu Ronaldu.

'Naravno, uživam ih gledati (op.a., mislio je na Luku Modrića i Matea Kovačića). Šteta je za Luku što ga je zadesila ova posljednja ozljeda, ali do prije dva, tri mjeseca bio je, po mom mišljenju, najbolji igrač Reala. Ima sjajan pregled igre, odličan pas, a s takvim igračem onda i Cristiano Ronaldo izgleda bolje', prije više od dvije godine rekao je Ricardinho.

Doduše, nakon što se ova dvojica nogometaša nisu pojavili na prošlotjednoj Fifinoj dodjeli nagrada, Ricardinho je putem svog Twittera podijelio mišljenje izvjesnog MisterChipa, koje očito odgovara i njegovom stavu.

'Kad su oni pobjeđivali, nikad nisu propustili biti među ljudima koji su im pljeskali i biti okruženi ljudima koji im se dive i prepoznaju njihove zasluge. Ovog puta oni su odlučili preskočiti takvu priredbu, nisu došli pozdraviti suparnika s terena i čestitati mu za sve što je učinio. Oni su divovi i legende, ali samo na terenu, ne i izvan njega.'

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL