oproštaj 40-godišnjaka

Sjajno vodi Romu, ali nakon izjave o Tottiju razočarao je sve navijače 'vučice'

22.05.2017 u 18:36

Bionic
Reading

Talijanski klubovi sljedećeg će vikenda igrati posljednje prvenstveno kolo, a jednu od utakmica s posebnim će zanimanjem pratiti svi zaljubljenici ovog sporta na Apeninskom poluotoku

Naime sljedećeg vikenda vrlo vjerojatno posljednju utakmicu u karijeri odigrat će i Francesco Totti. Roma će biti domaćin Genoi, a kako će se dvoboj igrati na Olimpicu, bila bi to idealna prilika svim obožavateljima ovog vrhunskog igrača, koji je cijelu karijeru proveo u dresu 'vučice', da mu se zahvale za odanost klubu.

Iako 40-godišnjak nije potvrdio službeni kraj karijere, već se duže vrijeme nagađa da nakon ove sezone ide u igračku mirovinu.

No prvi trener struke Rome, Luciano Spalletti, očito ne mari za osjećaje pa je utakmicu s Genovom najavio samo iz natjecateljskog kuta.

'Nama je ovo važna utakmica u borbi za drugo mjesto. Ne znam za Tottija je li mu ovo posljednja utakmica jer mi on nije otkrio svoje planove. Hoće li igrati? Pa, naravno, ali samo ako bude potrebe da uđe u tijeku utakmice kako bi pomogao svojim suigračima da osiguraju direktan plasman u Ligu prvaka', izjavio je Spalletti te dodao:

'Ako završimo ispred Napolija, to znači da smo napravili neki pomak u ovoj sezoni. Prošle sezone bili smo treći, a sada nam je želja da završimo kao drugi. Ne morate me pitati hoću li ostati u Romi. Sada samo mislim na utakmicu protiv Genove, kasnije ćemo razgovarati o ostalom.'