UVERTIRA ZA SP

Sjajan video; evo što je adidas napravio od superzvijezda!

10.06.2014 u 10:27

Bionic
Reading

David Beckham, Zinedine Zidane, Gareth Bale i Lucas Moura zajedno u adidasovoj kampanji 'all in or nothing'

U sklopu 'all in or nothing' kampanje za predstojeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, adidas je okupio neke od najvećih svjetskih nogometnih zvijezda u jedinstvenom nogometnom okršaju 'House Match'. U interesantnom videu koji je objavljen upravo danas sudjeluju nogometne ikone David Beckham, Zinedine Zidane, Gareth Bale i Lucas Moura.

Video počinje kadrovima slavnih nogometaša koji u neočekivanom okuženju dnevne sobe opušteno igraju nogometne videoigrice, a sve se mijenja u trenutku kada krenu s pravom igrom i pokazivanjem svojih nogometnih vještina. Ono što slijedi je uzbudljiva igra u kojoj Beckham, Zidane, Bale i Moura pokazuju kako se odlično može igrati nogomet, čak i u vrlo skučenom prostoru.

Video je režirao svjetski poznati redatelj Fernando Meirelles, koji je stekao svjetsku slavu kao režiser filma 'Božji grad', a režiju potpisuje i Cassiano Prada. Ovaj dvojac je također režirao službeni adidas spot za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu - 'Messijev san o Svjetskom prvenstvu' koji je predstavljen prošlog mjeseca.

Kako to izgleda kada se udruže nogometne ikone u neobičnoj nogometnoj igri možete pogledati u prilogu.