veliko srce

Sjajan potez Lea Messija oborio je s nogu i one koji ga baš i ne vole

21.06.2017 u 12:59

Bionic
Reading

Leo Messi uskoro se ženi u rodnom Rosariju. Argentinski mediji njegov su pir proglasili događajem desetljeća, stalno se nagađa tko će od njegovih suigrača iz argentinske reprezentacije i Barcelone uveličati svadbeno slavlje...

Leo Messi i njegova do sada nevjenčana supruga Antonella Roccuzzo s kojom ima dvoje djece, sinove Thiaga i Matea, odlučili su kako će njihovo vjenčanje imati i humanitarnu notu. Zato su sve uzvanike zamolili da ne donose darove, već da novac koji namjeravaju potrošiti na njih uplate u Messijevu fondaciju koja financira brojne humanitarne projekte u Argentini i diljem svijeta.

'Imam sve što mogu poželjeti na ovom svijetu', napisao je Leo Messi u poruci i dodao:

'Previše ljudi živi na rubu egzistencije, na nama je da pokušamo pomoći što više možemo. Svaka vaša donacija je mali dio pomoći koja nekome doslovno može spasiti život, usmjeriti ga prema boljem životu...'

S obzirom na to da su svi uzvanici koji dolaze na Messijevu svadbu poprilično bogati, u najmanju ruku treba očekivati i bogate donacije. Voljeli ga ili ne, ovaj potez Lea Messija, kojeg je izveo izvan travnatih terena, zaslužuje duboki naklon.

Inače, Leo i Antonella poznaju se još od djetinjstva, no zajedno su od 2008. godine, a sada su svoju ljubav odlučili okruniti brakom.