LEGENDA SIGURNA

Sir Alex Ferguson stao uz Leicester City: Titula je tu!

17.03.2016 u 12:07

Bionic
Reading

Legendarni Sir Alex uvjeren je da će Ranierijeve 'lisice' osvojiti naslov prvaka Engleske i to bez ikakvih problema...

Mali klub okrenuo je ove sezone Premiership naglavačke i nakon borbe za opstanak prošlog proljeća prometnuo se u glavnog kandidata za naslov prvaka u 2016. godini.

Leicester City ima pet bodova prednosti ispred Tottenhama i više od deset pred Arsenalom i velikanima iz Manchestera pa ga osam kola prije kraja Premiershipa već i stručnjaci počinju gledati kao glavnog favorita za osvajanje naslova, a i na kladionicama je koeficijent na titulu dramatično pao.

Među onima koji čvrsto vjeruju u Ranierijerijeve 'lisice' je i legendarni Sir Alex Ferguson koji vjeruje da će prvenstvo biti riješeno i prije same završnice.

'Naravno da mogu biti prvaci, osvojit će naslov tri kola prije kraja,' uvjeren je bivši trener Manchester Uniteda nakon čijeg umirovljenja su kola krenula nizbrdo na Old Traffordu.

Leicester u subotu gostuje kod Crystal Palacea pa zatim igra doma protiv Southamptona. Slijedi gostovanje kod Sunderlanda pa dvije domaće utakmice protiv Bilićevog West Hama i Swanseaja. Prema prognozi Sir Alexa tu bi već Vardy, Mahrez i društvo trebali skupiti dovoljno bodova za osvajanje naslova, a i trebat će im zaliha jer u zadnja tri kola igraju s Manchester Unitedom, Evertonom i Chelseajem.