GiggsOVE RIJEČI PODRŠKE

Sir Alex Ferguson probudio se iz kome; britanski mediji doznali zanimljve detalje

08.05.2018 u 10:26

Bionic
Reading

Legendarni škotski trener Sir Alex Ferguson probudio se iz kome nakon moždanog udara koji je doživio u subotu

Brzom intervencijom 76-godišnji Sir Alex Ferguson, koji se proslavio kao trener Manchester Uniteda s kojim je osvojio 38 trofeja u 26 godina, prevezen je u bolnicu gdje je odmah podvrgnut operaciji nakon koje je objavljeno kako je u komi. No, već nakon nekoliko dana Fergusonovo stanje se popravilo čemu je i dokaz buđenje iz kome.

Objavljeno je kako će Ferguson do daljnjega ostati na intenzivnoj njezi, a kako navode neki britanski mediji nakon buđenja iz kome navodno je kratko, sjedeći na bolničkoj postelji, vrijeme proveo u razgovoru s najbližim članovima obitelji. Svakako ohrabrujuće vijesti nakon što je u subotu objavljena vijest kako se bori za život…

Legendarni Velšanin Ryan Giggs, koji je cijelu karijeru proveo pod vodstvom Sir Alexa Fergusona s kojim je 13 puta bio prvak Engleske (Premiership), uvjeren je kako će se njegov omiljeni trener uspjeti oporaviti:

'Doznao sam kako je operacija bila uspješna, a obzirom da je on veliki borac znam da će se uspjeti oporaviti. Sve što sam doznao čini me jako optimističnim', kazao je Giggs.

  • +13
Sir Alex Ferguson Izvor: Pixsell / Autor: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL