razlog za brigu?

Sin jednog od najboljih afričkih nogometaša u siječnju napustio klub, a od tada se nije javio nikome: Rekao je da se vraća nakon vikenda...

01.04.2022 u 14:09

Bionic
Reading

Sin legendarnog napadača Didiera Drogbe, Isaac, u siječnju je otišao iz Portugala, gdje je igrao za Academicu iz Coimbre. Dogovor je bio da se, nakon što riješi ispite u Francuskoj, vrati u klub, no od odlaska se nije javio nikome

Trener momčadi za koju je nastupao mladi Drogba izjavio je da je Isaac u siječnju zatražio dozvolu za odlazak u Francusku zbog ispita, ali se više nije vratio u klub, niti se bilo kome javljao.

'Imali smo dogovoreno kada se treba javiti, no to se nije dogodilo. Od tada o njemu više ništa nismo čuli. On je zabavan, ali svakako mu je trebalo vremena da se ovdje prilagodi', objasnio je izvor iz Academice.

U Portugal je 21. godišnji napadač stigao iz talijanskog Caratesea, a nastupao je i za mlađe kategorije Guingampa.

'Upoznao sam puno nogometaša, posebno onih koji zaista žele uz puno borbe nešto i napraviti. U siječnju se oprostio od nas, rekao je provesti vikend i vratiti se. Iskreno, ne znam hoće li se vratiti', izjavio je trener U-23 momčadi Academice Miguel Carvalho.

Osim što nije lijepo od Isaaca da se nije javio klubu, možda se Portugalcima trebao javiti onda barem njegov otac Didier, koji zna što znači biti profesionalni nogometaš. Inače, danas 44-godišnji Didier Drogba, bivši reprezentativac Obale Bjelokosti, u dva je navrata biran za afričkog igrača godine, a s Chelseajem je četiri puta bio prvak Engleske te jednom Lige prvaka.