JASNA PORUKA

Simeone zadovoljan Atleticom bez Vrsaljka: Treba li se Šime zabrinuti?

08.02.2017 u 11:01

Bionic
Reading

Atletico je na Camp Nouu ovog utorka odigrao protiv Barcelone jednu od svojih boljih utakmica u posljednje vrijeme, bez Šime Vrsaljka na terenu. Diego Simeone zadovoljan je viđenim, a znači li to da će hrvatski reprezentativac grijati klupu i u dvobojima Lige prvaka koji slijede?

Podsjetimo, naš 25-godišnji desni bek prvi je zamijenjen prije tjedan dana u prvoj utakmici polufinala Kupa protiv Barcelone na Calderonu, da bi zatim u utakmici protiv Leganesa preselio na klupu, a cijelu utakmicu proveo je na njoj i ovog utorka u Kup uzvratu na Camp Nouu, dok je Juanfran preuzeo njegove zadatke.

Atletico je odigrao dobru i borbenu utakmicu te ispao nakon 1:1, uz promašeni penal i dosta prilika za šokirati favoriziranog protivnika. Nakon susreta Diego Simeone žalio se na suđenje, ali igrom ekipe bio je vrlo zadovoljan.

'Igrali smo sa srcem, dušom i strašću, onako kako treba igrati svaki igrač Atletica i siguran sam da nas čekaju tri fantastična mjeseca. Više bih volio da smo prošli uz lošu igru nego ispali uz dobru, no treba cijeniti ono što smo dobro napravili,' izjavio je argentinski stručnjak nakon susreta.

Za našeg Šimu takav razvoj događaja možda i nije dobar, jer moglo bi se dogoditi da Simeone počne forsirati ovu postavu koja je konačno pokazala ove sezone izgubljeni ratnički mentalitet Atletica. Argentinac bi joj lako mogao ostati vjeran u ključnim susretima: u utakmicama osmine finala Lige prvaka protiv Bayera, a možda i u kasnijoj fazi elitnog klupskog nogometnog natjecanja...