IZLUĐUJE GA

Simeone zadao novi težak udarac Šimi Vrsaljku!

20.09.2016 u 21:38

Bionic
Reading

Šime Vrsaljko možda je konačno zaigrao za Atletico protiv Sportinga u subotu, no to ne znači da za njega dolaze bolji dani. Diego Simeone opet ga je izostavio iz sastava za derbi s Barcelonom ove srijede...

Nevjerojatno je što argentinski stručnjak radi igraču koji je doveden u klub za 16 milijuna eura ovog ljeta. Taman kad smo pomislili da će Šime Vrsaljko dobiti minutažu koju zaslužuje, opet je završio na tribinama!

Naime, Simeone je ove sezone u utakmicama Primere i Lige prvaka tek jednom koristio Vrsaljka i jednom ga posjeo za klupu, sve ostale je Šime pogledao s tribina. Kada je u subotu odjednom osvanuo u prvom sastavu Atletica te tako debitirao odigravši 90 minuta u visokoj pobjedi 5:0 protiv Sportinga, vjerovalo se da dolaze bolji dani za 24-godišnjeg desnog beka, no morat će se još strpjeti.

Atletico ove srijede igra protiv Barcelone i Šime Vrsaljko ponovo se našao izvan sastava. Kažu da je kod Diega Simeonea to normalan odnos prema mladim igračima koji su tek došli u klub, no objektivnom promatraču čini se besmislenim.

Nadajmo se da Simeoneove igrice neće utjecati na motivaciju i entuzijazam našeg reprezentativca i da će se na kraju pokraj Juanfrana izboriti za čvrsto mjesto u prvoj momčadi i to još ove sezone...