NOVOST U ATLETICU

Simeone pokazao navijačima kako namjerava koristiti Vrsaljka!

31.12.2016 u 10:00

Bionic
Reading

Diego Simeone u prijateljskoj utakmici protiv Al Ittihada po prvi je put iskušao taktiku u kojoj Juanfran i Šime Vrsaljko zajedno igraju na desnoj strani...

Atletico je kalendarsku godinu zaključio teško izborenom pobjedom u prijateljskom dvoboju protiv kluba iz Saudijeske Arabije, Al Ittihada. Pobijedili su crveno-bijeli preokretom u drugom poluvremenu, rezultatom 3:2.

Ono posebno zanimljivo u ovom susretu bilo je to što je Diego Simeone ispunio svoje obećanje i po prvi put iskušao igru s Juanfranom i Šimom Vrsaljkom zajedno na desnoj strani. Podsjetimo, naš branič u jesenskom dijelu sezone uglavnom je bio rezerva iskusnom Španjolcu na poziciji desnog beka, no sada je trener Atletica u igri držao obojicu, s Juanfranom na poziciji krila.

'Nećemo uvijek igrati ovako, ali uz Vrsaljka nam se ta mogućnost otovrila. Juanfran kao da cijeli život igra na toj poziciji,' pohvalio je Simeone miljenika navijača koji je postigao prvi pogodak Atletica.

Priznanje je to i Vrsaljku kojeg Diego smatra ipak previše kvalitetnim da bi prosjedio cijelu sezonu na klupi pa mu je odlučio pod svaku cijenu naći poziciju u momčadi...