ISKRENO MIŠLJENJE

Simeone otkrio jednu situaciju koja sve govori o Mandži!

10.06.2015 u 10:55

Bionic
Reading

Trener madridskog Atletica Diego Simeone dao je opširan intervju za španjolski sportski dnevnik AS za koji je govorio o mogućim pojačanjima, predstojećem nastupu Argentine na Copa Americi, nominaciji FIFA-e za trenera godine, svojim nogometašima pa tako i o Mariju Mandžukiću

Argentinski stručnjak razgovarao je s novinarom AS-a o brojnim nogometnim temama, a jedna od njih, nama najzanimljivija, bila je o hrvatskom reprezentativcu Mariju Mandžukiću.

'Bijesan sam zbog onoga što se događalo Mariju Mandžukiću. Zato što je on veliki igrač i dobar dečko. On sam je bio razočaran što nije nakon veljače mogao ponoviti sjajne igre. Tada sam s njim popričao i rekao mu da bih volio da sruši rekord iz Bayerna od 28 pogodaka u svim natjecanjima. Nažalost, više nije zabijao i to mu je smetalo', ispričao je Simeone.

Iako se dosta govorilo o njihovom zategnutom odnosu i tomu kako Mandžukić na odlasku iz kluba Simeone to ni jednom riječju nije spomenuo. Naprotiv, opisao je jednu situaciju koja prikazuje hrvatskog igrača u lijepu svjetlu:

'Uoči posljednje utakmice, kada nije bio u sastavu, poslao mi je poruku: 'Gospodine, mogu li putovati s vama, da budem s dečkima?' To dovoljno govori o njemu. Uostalom, zahvaljujući i njegovom trudu momčad je zauzela treće mjesto.'