ništa od povratka

Šime Vrsaljko veliki okršaj Lige prvaka mora gledati s tribina

12.04.2017 u 14:07

Bionic
Reading

Šime Vrsaljko nije se dovoljno oporavio od ozljede koljena i neće kandidirati za sastav Atletica u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Leicestera (Arenasport3, 20:45). Ozlijeđen je i Kevin Gameiro, no Diego Simeone pronašao je sastav kojem vjeruje...

Atletico ove srijede u dvoboj s engleskim prvakom ulazi kao izraziti favorit, a s obzirom kako se razvija natjecanje, nije bez izgleda ponovo dogurati do finala, a možda i po prvi put otići do kraja.

Jedini problem koji trenutno ima Diego Simeone su ozljede, a jedan od onih koji nisu dovoljno oporavljeni je i naš Šime Vrsaljko. On je prije mjesec dana ozlijedio koljeno i još nije potpuno spreman, ali očekuje se njegov povratak na teren sljedećih tjedana.

Vrsaljko tako neće konkurirati za sastav Atletica protiv Leicestera, kao ni ozlijeđeni Kevin Gameiro, a također ni Moya, Tiago te Augusto.

No, Simeone je u posljednje vrijeme pronašao sastav kojem vjeruje i koji ne gubi. Španjolska Marca vjeruje da će mu ostati vjeran i da će na teren ove srijede istrčati Oblak, Juanfran, Savić, Godín, Filipe Luis, Gabi, Saúl, Koke, Carrasco, Griezmann i Fernando Torres.

Što se Leicestera pak tiče, dugo je nizao pobjede pod vodstvom novog glavnog trenera Craiga Shakespearea, ali je konačno doživio poraz u dvoboju s Evertonom u nedjelju. Ulazak u četvrtfinale Lige prvaka nevjerojatan je uspjeh za mali klub koji se bio mučio ove sezone u Premiershipu i o obrani neočekivanog naslova samo može sanjati. No, bajkovita priča o 'lisicama' ovaj put se odvija u Europi i Atletico mora biti jako oprezan...