BROJKE NE LAŽU

Šetnja po terenu! Messi je pretrčao sramotno malo

24.04.2013 u 11:30

Bionic
Reading

Španjolski nogometni div Barcelona doživio je u utorak navečer snažnu 'pljusku' od minhenskog Bayerna u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka. Bilo je 4:0 za Bavarce...

Katalonski su liječnici za taj dvoboj osposobili najboljeg nogometaša današnjice Lionela Messija, no Argentinac se 'nije pojavio' na jučerašnjoj utakmici.

Njemački dnevnik Bild Lionelu Messiju dao je najlošiju moguću ocjenu - šesticu (jedan je najbolja). Ostali nogometaši Barcelone dobili su četvorke ili petice.

Po mnogima najlošije ocjenjeni igrač susreta nije bio opasnost za bavarska vrata, no što je najgore čini se da se nije ni previše trudio.

Naime, Messi je sam priznao da je bio spreman igrati, ali da nije bio 100 posto. No, kako onda objasniti svega 7,4 pretrčana kilometra? Za razliku od njega, Xavi Hernandez (33 godine) je pretrčao 4,5 kilometara više!

Jedan udarac prema protivničkim vratima, tri pretrpljena prekršaja i nijedna asistencija za barem polupriliku svoje momčad... To je bilanca Messijeva nastupa u utorak navečer.

Prvi Bayernov gol