PLJUSKA KOD KUĆE

Senzacionalni poraz Španjolske, ovo sigurno boli

08.06.2016 u 09:14

Bionic
Reading

Španjolska nogometna reprezentacija poražena je kod kuće u svojoj posljednjoj pripremnoj utakmici prije EURA. Suparnika naše reprezentacije u skupini iznenadila je Gruzija 1-0

Aktualni europski prvak prije početka kontinentalne smotre dobio je šamar. Na stadionu Getafea 'furija' je dominirala, bila nadmoćna u posjedu lopte, no nije znala kako slomiti organizirane goste koji su svoju jednu kontru pretvorili u pogodak.

Jedini strijelac bio je Tornike Okriašvili u 40. minuti kada je s par metara gurnuo loptu u mrežu. Poraz koji je sigurno zabolio Španjolce i narušio im samopouzdanje uoči iskušenja u Francuskoj gdje ih očekuju utakmice sa Češkom, Turskom i Hrvatskom.

U prethodne dvije prijateljske utakmice Španjolci su upisali pobjede. Prvo su 29. svibnja slavili protiv BiH sa 3-1, a dvostruki strijelac u toj utakmici bio je napadač Celte Nolito.

U drugom susretu, 1. lipnja u Salzburgu, Španjolska je pobijedila Južnu Koreju sa 6-1, a po dva pogotka postigli su Nolito i 'topnik' Juventusa Alvaro Morata.