FANOVI NA NOGAMA

Senzacionalne izjave njemačkog nadbiskupa koji je 2016. posjetio Michaela Schumachera; evo što je sve rekao

29.11.2018 u 16:56

Bionic
Reading

O zdravstvenom stanju Michaela Schumachera gotovo se ništa ne zna pa svjedočanstva ljudi koji su ga vidjeli poslije nesreće zvuče senzacionalno

Prije pet godina sedmerostruki šampion nastradao je na skijanju, obitelj je njegov dom pretvorila u medicinski centar u kojem se za njega skrbe zdravstveni djelatnici 24 sata na dan, a obitelj ga je u potpunosti izolirala od javnosti i nitko o njegovom oporavku ne zna ništa osim najbližih članova obitelji i prijatelja.

Njemački magazin Bunte, koji je već morao Schumacherovima platiti 50 tisuća eura zbog iznošenja neistinitih informacija, sada je došao do izjava njemačkog nadbiskupa Georga Gänsweina koji je bio u posjetu obitelji 2016., dakle par godina poslije nesreće.

  • +3
Michael Schumacher Izvor: Profimedia / Autor: Nella/Profimedia

'Sjedio sam ispred njega, dotaknuo sam ga objema rukama i pogledao ga, a lice mu je, kao što svi znamo, tipično lice Michaela Schumachera, samo je malo popunjeniji u licu', rekao je.

'Okružen je ljudima koji ga vole, koji se brinu za njega i zahvaljujući Bogu drže javnost daleko. Bolesne oosbe trebaju diksreciju i razumijevanje. Obitelj je zaštitno gnjijezdo koje Michael očajnički treba, supruga je duša obitelji i naravno da sam uključio Michalea i obitelj u svoje molitve', dodao je.