GDJE IMA DIMA...

Senzacionalna vijest vezana uz Domagoja Vidu; hrvatski reprezentativac pred kraj karijere radi transfer života u europskog velikana

09.06.2022 u 08:18

Bionic
Reading

Domagoj Vida je jedan od najspominjanijih hrvatskih reprezentativaca kada je riječ o ljetnim transferima, strani mediji sada ga sele u Serie A

Branič 'Vatrenih' od 30. lipnja službeno je slobodan igrač i 33-godišnji igrač može besplatno otići u bilo koji klub. Vida je prošle sezone igrao za Bešiktaš koji je i dalje zainteresiran za nastavak suradnje, ali po skromnijim financijskim uvjetima, a u igru za hrvatskog reprezentativca uključili su se i drugi hrvatski klubovi na koje je naš stoper ostavio dobar dojam – Galatasaray i Istanbul Basaksehir.

Naravno kao zainteresirani novi poslodavci spominjali su se i hrvatske momčadi Osijek i Hajduk, ali navodno je Vida bio zanimljivi i Francuzima.

No to nije sve, ovih dana su se o Vidi raspisali i Talijani i tvrde kako je hrvatskom reprezentativcu stigla ponuda iz Serie A. Tako je Tuttomercato objavio da našeg braniča želi talijanski velikan Napoli.

  • +66
Hrvatska - Francuska, Liga nacija, Poljud, 6.6.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Domagoj Vida je u 90 minuta s Francuskom pokazao da je i dalje igrač na kojeg se ozbiljno mora računati na talijanskom tržištu. Zaustavio je Nkunku, jednog od najboljih igrača u Europi po formi, i pokazao da glasine koje kruže oko interesa brojnih klubova nisu slučajne. Vida je prava prilika za talijanske klubove zato što mu krajem mjeseca istječe ugovor. Napoli je jako zainteresiran…', napisali su Talijani.