OVO JE NJIHOV ADUT

Senzacionalna vijest: Brazil za izbornika želi Zlatka Dalića

07.01.2023 u 09:18

Bionic
Reading

Još od uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije u Rusiji, Zlatko Dalić je na meti najozbiljnijih svjetskih nogometnih sustava. O višemilijunskoj ponudi koju je odbio nakon Rusije, već je pričao u hrvatskim medijima

Naravno, nakon još jednog uspjeha naše nacionalne vrste trećim mjestom na Svjetskom prvenstvu u Kataru, to zanimanje postalo je još veće. Sigurno se svi pitaju kako je Hrvatska, s tako skromnim logističkim kapacitetima, takav nogometni autoritet na globalnoj razini. I to na dva uzastopna svjetska prvenstva. O tome su zadnjih tjedana razmišljali i u Brazilu.

Nakon što je Hrvatska s turnira u Kataru izbacila najuspješniju nogometnu naciju, Brazilci su, kako Večernjem listu sugeriraju izvori iz menadžerskih krugova, pokrenuli ozbiljnu akciju u kojoj bi na kormilo svoje reprezentacije htjeli dovesti Zlatka Dalića!

  • +72
Doček Vatrenih na Trgu bana Jelačića Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Stav hrvatskog izbornika je jasan, on sve svoje buduće planove veže isključivo za Vatrene s kojima u nadolazećoj Ligi nacija želi osvojiti još jedan trofej. Dok bi mu sljedeći ultimativni cilj bio napada na europski tron. O tome je toliko puta već javno govorio.

Adut na kojeg igraju Brazilci je činjenica da bi Daliću mogli ponuditi mogućnost da postane jedan od rijetkih izbornika sa svjetskim naslovom. Jer, novac očito nije ključan u Dalićevim promišljanjima, smatraju Brazilci.

Više o ovoj temi pročitajte OVDJE.