STRAŠNI TRANSFERI

Senzacija iz Italije; Hrvate svi žele, a dva naša majstora blizu su...

03.05.2017 u 11:10

Bionic
Reading

Milan će od sljedeće sezone doživjeti nevjerojatne promjene u svlačionici. Kinezi su preuzeli klub, a izgleda da smatraju kako bi im u povratku u vrh talijanskog i svjetskog nogometa mogli pomoći Hrvati

AC Milan jedan je od europskih nogometnih divova, među najtrofejnijim klubovima u povijesti, no 'rossoneri' su već jako dugo daleko od starih dana slave.

Ipak, dolaskom Milana u ruke kineskih ulagača, navijači vjeruju kako dolaze bolji dani, a već su počele prve špekulacije oko mogućih transfera.

Talijanski mediji kao nova pojačanja spominju Hrvate koji nisu toliko skupi, ali su zato jednako kvalitetni, kao i one za koje se moraju isplatiti ludi iznosi. Tako se piše o dvojici naših reprezentativca.

Prvi je golgeter Nikola Kalinić koji je trenutačno u dresu Fiorentine. Iako hrvatski napadač ima klauzulu od 50 milijuna eura, vjeruje se da bi 35 milijuna eura bio dostatan iznos da se slomi uprava 'viola'. Kalinić bi došao umjesto Carlosa Bacce od kojeg su u Milanu očekivali puno više, ali on nije zadovoljio.

Najbolje od Nikole Kalinića

Drugi hrvatski nogometaš koji je na meti Milana je Mateo Kovačić. To i nije vijest, jer se taj transfer često spominjao u posljednjih godinu dana. Real bi navodno pristao na 30 milijuna eura, a Milan sada ima svježi kapital s kojim bi ga mogao dovesti i tako unijeti malo više kreacije u veznom redu Milana.

Najbolje od Matea Kovačića