SP U RUKOMETU

Šebetić nakon pobjede protiv Maroka svjestan da prikazano za Dance nije dovoljno, Karačić i Duvnjak složni: Bacit ćemo se na glavu...

  • B.T.
  • Zadnja izmjena 17.01.2023 22:42
  • Objavljeno 17.01.2023 u 22:29
Bionic
Reading

Pobjeda protiv Maroka je tu. I dva boda koje hrvatska rukometna reprezentacija prenosi u drugi krug natjecanja. Slijedi ključna utakmica protiv Danske...

Nakon pobjede Hrvatske rukometne reprezentacije protiv Maroka 36-24 u programu RTL televizije prvi je svoje dojmove iznio hrvatski reprezentativac Luka Šebetić.

'Znamo da smo zeznuli Egipat. Maroko i SAD nisu razine Danske koji nas čekaju u nastavku natjecanja. Na nama je da sve dignemo na više razinu, tu mislim i na napad i na obrranu i na polukontre i na vraćanje. Mi smo još nismo predali, dok postoji šansa, mi ćemo se nadati. Dat ćemo sve od sebe da ih probamo iznenaditi. Priprema za njih počinje još večeras, do sada o njima nismo pričali, bili smo fokusirani na Maroko', zaključio je Šebetić. Nakon njega pred kamere je stao Igor Karačić.

  • +21
Hrvatska - Maroko, SP u rukometu 2023. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

'Nismo dobro ušli u utakmicu. Bili smo prestatični, počevši od mene pa andalje. S 5:1 obranom smo zaigrali bolje i priveli smo utakmicu kraju. Slijedi Danska. Jasno je da smo ovu utakmicu odradili s milslima na Dance, što se i vidjelo. Moramo ih dobro analizirati, oni su favoriti za zlato, ali dat ćemo sve od sebe da ih iznenadimo', rekao je Karačić.

  • +20
Hrvatska - Maroko, navijači Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Optimizam uoči susreta s Dancima širi Domagoj Duvnjak:

'Napravili smo ono što smo htjeli. Digli smo samopouzdanje. Čeka nas Danska i mislim da se svi dečki vesele. Možda će nam ta utakmica biti lakša nego ove u prvoj skupini. Možemo se s njima potući, dvorana će biti puno njihovih navijača, što će biti dodatni motiv, bacit ćemo se na glavu i nadam se da ćemo razveseliti sve naše navijače', rekao je Duvnjak koji je tijekom susreta s Marokom dobio udarac zbog kojeg je napustio igru. Konkretnije informacije o njegovom stanju bit će poznato tijekom sutrašnjeg dana. 

Standings provided by Sofascore
Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal