JAKO LOŠA VIJEST

Schumijeva obitelj zabrinula fanove: Sve je bila laž!

03.06.2014 u 10:18

Bionic
Reading

Obitelj Michaela Schumachera putem glasnogovornice Sabine Kehm otkrila je kako je nedavna izjava o poboljšanju stanja slavnog F1 prvaka koju je prenio dio njemačkih medija bila izmišljena...

Podsjetimo, prošli se tjedan pojavila navodna izjava glasnogovornice obitelji Schumacher, prema kojoj se Michael povremeno budi iz stanja inducirane kome i komunicira sa svojom okolinom. Takav razvoj događaja obradovao bi njegove obožavatelje i donio novu nadu, nakon što jako dugo nije bilo nikakvih službenih obraćanja obitelji. Nažalost, ova vijest koju je prenio dio njemačkih medija bila je lažna.

'Nikad nisam razgovarala s tim novinarima i nismo izdali priopćenje o Michaelovom stanju,' rekla je Sabine Kehm za talijansku Gazzettu.

S obzirom da je sedmerostruki F1 prvak u komi već više od 150 dana, a vijesti iz bolnice Grenoble više ne cure, sve je manje optimizma i među stručnjacima.

'Nema razloga zašto Schumijeva obitelj ne bi objavila dobre vijesti iz bolnice da su se one dogodile. Prilično sam siguran da ih nikad nećemo čuti. U ovom trenutku se pribojavam sljedećeg priopćenja obitelji Schumacher,' napisao je bivši F1 doktor Gary Hartstein, koji zaključuje kako se jako mali postotak pacijenata probudi iz kome duže od šest mjeseci.