KRIJE LI SE NEŠTO...

Schumijev menadžer pita: Zašto ne smijem u posjet Michaelu?

26.12.2015 u 10:47

Bionic
Reading

Posljednjih se dana, a uoči 29. prosinca, druge godišnjice pada i teške ozljede Michaela Schumachera, sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1, puno piše o njegovu zdravstvenom stanju

Tako je magazin Bunte objavio kako je Michael Schumacher ponovo u stanju hodati, dok je obitelj ozlijeđenog F1 prvaka demantirala tu priču i najavila tužbu.

Gotovo istog dana list Bild objavio je da Schumacher samostalno diše, otvara oči te povremeno odaje dojam da razumije što se događa oko njega.

Njegov bivši menadžer Willi Webber, s kojim je njemački automobilistički as surađivao od 1998. do 2010. godine i koji je bio dugogodišnji član obitelji, pak, na svom Facebook profilu napisao je nekoliko redaka koje je objavio Bild te pomno analizirao.

U svom 'postu' Weber je izrazio veliku zabrinutost za Schumacherovo stanje. Prenosimo dio njegove poruke.

'Do današnjeg dana nisam mogao posjetiti svog prijatelja nakon nesreće. Nažalost, bez mogućnosti izbora, sada ga jedino mogu čuvati u dobrom sjećanju. Pokušao sam sve kako bih došao do njega i da ga vidim. Uvijek sam bio uz njega, a i sada bih učinio sve samo da mu pomognem u ovoj teškoj situaciji', dio je njegove poruke zbog koje opet pada sumnja na to da se Schumacherovo stanje popravlja.

Razočaran odnosom Schumacherove supruge Corinne, Weber je Bildu ispričao još jedan detalj.

'Kao što sam napisao na Facebooku, Corinna mi sprječava bilo kakav kontakt s Michaelom. Pokušao sam desetke puta od Corinne dobiti dozvolu za posjet, ali svaki put bez uspjeha. Prije nesreće moj odnos s Michaelom je bio senzacionalan. Dva tjedna prije nesreće sjedili smo u Stuttgartu i radili planove.'