ISPLATI SE BORITI

Schumi je bolje, moći će voditi normalan život!?

07.10.2014 u 10:03

Bionic
Reading

Predsjednik FIA-e i dugugodišnji ravnatelj Ferrarija za francuski je RTL radio izjavio kako je posjetio Michaela Schumachera i vjeruje da će velikan u budućnosti moći voditi normalan život...

Prošlo je više od deset mjeseci od teškog pada Michaela Schumachera na skijanju u Meribelu, prilikom kojeg je ozbiljno ozlijedio glavu i završio u komi. Iako u početku vijesti nisu bile optimistične, njemački velikan uspio se nakon šest mjeseci maknuti s aparata, a nakon rehabilitacije u klinici zglavavršio je ovog ljeta na kućnoj njezi.

U kakvom je stanju 45-godišnji šampion ostaje potpuno nepoznato, no posljednja izjava njegovog prijatelja i bivšeg šefa ulijeva nadu da bi se ipak mogao u velikoj mjeri ili čak potpuno oporaviti.

'Vidio sam ga početkom tjedna. Bori se i situacija je bolja, što je jako bitno. Dobro je i što je kod kuće sa svojom obitelji,' izjavio je ovaj vikend u Suzuki Jean Todt te dodao:

'Možemo pretpostaviti da će Schumacher moći voditi relativno normalan život u bližoj budućnosti. On treba vremena da se to dogodi, mora se odmarati i moramo ga pustiti na miru. No, bolid Formule 1 vjerojatno nikad više neće moći voziti.'

Ova vijest veliki je podstreh i obitelji stradalog F1 vozača Julesa Bianchija, koji sa sličnim ozljedama trenutno leži u bolnici u Japanu.