OTKRIVENO

Schumi autom srušio motociklista prije svoje nesreće!?

24.02.2014 u 10:23

Bionic
Reading

Prema španjolskoj novinskoj agenciji EFE, Michael Schumacher skrivio je prometnu nesreću u blizini Seville mjesec dana prije teškog pada na skijanju, u kojoj je ozlijeđen jedan motociklist...

Nesreća se navodno dogodila 17. studenog, a došlo je do nje zato što je Schumacher u svom unajmljenom Audiju A4 uzeo prednost motociklistu na kružnom toku. Klasični sudar kakvih ima pregršt i u Zagrebu na 'rotoru'. Motociklist je prilikom pada slomio zglob ruke i morao na operaciju.

Istraga prometne nesreće u Sevilli navodno je još u tijeku, ali s obzirom da je Schumacherov osiguravatelj preuzeo troškove kompenzacije, ne očekuje se da će slučaj završiti na sudu.

I dok se množe informacije vezane uz Schumacherov život prije, za vrijeme i poslije nesreće, na F1 testiranju u Bahreinu pozitivan je bio Felipe Massa, koji je nedavno posjetio sedmerostrukog F1 prvaka u bolnici u Grenobleu te zaključio da situacija nije izgledala dramatično loše. Kaže da je Schumi pomicao usne.

'Nisam doktor, nemam iskustva, ali kad sam ga vidio, izgledalo mi je to pozitivno,' kaže 32-godišnji brazilski bivši vozač Ferrarija, koji je u ekipu stigao u oproštajnoj Schumacherovoj sezoni.

S druge strane, njemački magazin Focus donosi tvrdnju da je proces buđenja Schumija iz kome zapeo te su doktori odlučili stati. Ta informacija nije dramatična, jer su brojni doktori u svojim istupima prošlih tjedana upozoravali da taj proces ima uspona i padova te da će biti i koraka unazad.

U svakom slučaju, Schumacher provodi 57. noć u bolničkoj postelji. Njegovi prijatelji, kolege i vjerni navijači i dalje vjeruju u oporavak...