ZA NJEGA NEMA DILEME

Schumacher nije imao milosti i pokopao ga je u svojoj kolumni: Začuđen sam, on je najveći gubitnik

16.06.2022 u 14:46

Bionic
Reading

Za bivšeg vozača Formule 1 Ralfa Schumachera nema dileme tko je najveći gubitnik dosadašnjeg dijela sezone nakon što je odrađeno osam utrka

Brat sedmerostrukog prvaka Michaela u svojoj kolumni za Sky Sports je istaknuo vozača koji je za njega razočarenje…

'Lewis Hamilton je najveći gubitnik sezone do sada. George Russell pridružio se momčadi na početku sezone i obično je ispred, a jači je i u kvalifikacijama. Začuđen sam, jer postoje samo dvije mogućnosti: ili je Russell novi super kvalitetni vozač, ili je Hamilton posljednjih godina imao tako jak bolid koji je puno toga nadoknadio', iskren je bio Schumacher.

Hamilton se žalio na bolove u leđima, ali Schumacher smatra da bi se Britanac trebao više usredotočiti na borbu sa svojim momčadskim kolegom nego na taj problem.

'Što se tiče problema s poskakivanjem, možete imati te probleme, ali Russell je bio u istom bolidu i George mi je nakon utrke izgledao prilično svježe. Lewis bi prvo trebao izgledati brži od svog kolege. Žao mi je zbog Lewisa što ima bolove u leđima, ali druge momčadi taj problem stavljaju pod kontrolu', dodao je Ralf i nastavio:

'Ne znam sjedi li Lewis uspravnije u bolidu i zato više osjeća udarce u leđa. Ako sjedi uspravnije, opterećenje na lumbalnoj kralježnici bilo bi puno veće i objasnilo bi njegovu bol.'

Inače, Russell nije završio ispred Hamiltona samo u prvoj utrci sezone, a u ostalih sedam je bio uspješniji. Pokazao se i kao najkonstantniji vozač, jer je svaki puta bio u TOP 5. Trenutno zauzima četvrto mjesto na ljestvici prvenstva s 99 bodova, a Hamilton je šesti sa 62 boda.