254 DANA OD NESREĆE

Schumacher napustio bolnicu; stigao je kući!

09.09.2014 u 15:21

Bionic
Reading

Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1, Nijemac Michael Schumacher - očito se dobro oporavlja, jer liječnici u bolnici u švicarskoj Lausannei, odlučili su ga pustiti na kućnu njegu

Prema pisanju svjetskih medija, sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 Michael Schumacher oporavlja se bolje nego što se predviđalo. Jer prije nekoliko dana spominjao se njegov povaratak kući u prosincu, no liječnici su ga ipak odlučili pustiti već u utorak.

'Michaelova rehabilitacija odvijat će se u njegovom domu. S obzirom na teške ozljede koje je pretrpio, proteklih tjedana i mjeseci napredak je ipak vidljiv. No, pred njim je još uvijek dug i težak put oporavka', rekla je glasnogovornica obitelji Sabine Kehm.

Schumacher se u švicarskoj Lausannei nalazi od 16. lipnja, s time da je prije toga 189 dana bio u komi. Podsjetimo, Schumacher je krajem prošle godine zadobio teške ozljede glave jer je prilikom skijanja u francuskim Alpama pao i udario glavom u stijenu te je više mjeseci bio u stanju inducirane kome u Grenobleu.