IZBOR NOVINARA

Schumacher i službeno postao Sportska legenda

09.11.2012 u 13:10

Bionic
Reading

Schumacher će nagradu primiti na Balu sportskih novinara u Frankfurtu ove subote. Najuspješniji vozač Formule 1 svih vremena, koji trenutno sjedi za upravljačem Mercedesa, objavio je da će na kraju ove sezone zaključiti karijeru

Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 Michael Schumacher (43) ovogodišnji je dobitnik nagrade 'Sportska legenda' koju dodjeljuju njemački sportski novinari.

Radi se o svojevrsnom priznanju za životno djelo, a ranije su ga već dobivali velikani poput Katarine Witt, Franza Beckenbauera, Olivera Kahna, Borisa Beckera...

Schumacher će nagradu primiti na Balu sportskih novinara u Frankfurtu ove subote. Najuspješniji vozač Formule 1 svih vremena, koji trenutno sjedi za upravljačem Mercedesa, objavio je da će na kraju ove sezone zaključiti karijeru. Pred njim su još utrke u SAD-u i Brazilu, a u potonjoj mu organizatori pripremaju i veliko iznenađenje.

Kada se po prvi put Nijemac opraštao organizatori su mu srediti 'dejt' s jednim od najboljih nogometaša svih vremena - Brazilcem Peleom.