SVI UZ MICHAELA

Schumacher dobio podršku kakvu još nije

12.02.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Michael Schumacher koji više od mjesec dana leži u induciranoj komi nakon što je doživio nesreću na skijanju svakog dana dobiva potpore iz cijelog svijeta. Praktički su se sve poznate osobe ujedinile kako bi pružile legendi Formule 1

Njemački reprezentativac i član londonskog Arsenala Lukas Podolski pridružio se vojsci sportaša koji su na ovaj ili onaj način izrazili podršku legendarnom Michaelu Schumacheru koji se nalazi u induciranoj komi u bolnici u Grenobleu.

Naime, Podolski si je u čast svog velikog sunarodnjaka dao ugravirati u kopačke natpis – Kämpfe, Michael, što bi u prijevodu bilo Bori se, Michael. Na taj način i napadač londonskog Arsenala i njemačke reprezentacije stao je uz Michaela Schumachera koji je već više od mjesec dana u komi nakon što je doživio nesreću na skijanju.


Schmuacherovo stanje i dalje je nepromijenjeno, a posljednje što je kao službena informacija došlo iz bolnice jest to da su liječnici pokrenuli proces buđenja iz kome tako što mu se smanjuje doza anestetika. No kako su naglasili, to nije proces koji traj kratko te treba biti izuzetno pažljiv s buđenjem.