SENZACIJA JE MOGUĆA?

Šansa za Dinamo: Bayern muči ista stvar kao i Arsenal!

29.09.2015 u 14:18

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama možda su u ulozi autsajdera protiv Bayerna na Allianz Areni ovog utorka, ali ponovo imaju sreću s rasporedom utakmica. Hoće li misli Bavaraca biti na nedjeljnom derbiju protiv Borussije Dortmund?

Arsenal je došao u Zagreb prije dva tjedna s mislima fiksiranima na londonski derbi protiv Chelseaja koji je bio na rasporedu samo tri dana nakon dvoboja s Dinamom. To mu se na kraju i osvetilo. Wengerovo odmaranje pojedinaca, kao i nedovoljan angažman ostalih učinili su svoje, a 'modri' su stigli do povijesne pobjede.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr.
Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Gostovanje u Münchenu još je veći izazov za Zorana Mamića i njegove igrače, ali postoji jedna stvar zajednička Arsenalu i Bayernu uoči dvoboja s Dinamom. Naime, Bavarce također za vikend čeka najveći mogući derbi u Njemačkoj, a tamošnji mediji podcjenjuju 'modre' nazivajući ih autsajdera pa je lako moguće da Guradiolini igrači neće ovu utakmicu shvatiti najozbiljnije.

Hoće li katalonski stručnjak još k tome i odmarati neke od svojih zvijezda nije još sigurno, no na ozlijeđene Vidala i Rodea zasigurno neće moći računati.

Mamić je pak ostao bez stopera Sigalija i desnog beka Pinta te najavio ulazak Matela i Benkovića u prvu momčad. Udarne ofenzivne snage su na broju i spremne dati sve od sebe.

A kad trener Dinama spominje da su i igrači Bayerna od krvi i mesa, jasno je na što misli: ako ne budu davali sve od sebe, 'modri' će dobiti svoju priliku. Utakmica s Borussijom u nedjelju mogla bi dovesti baš do toga...