DOŠAO JE NA SVOJE

Sada je jasno da se Vrsaljko potpuno nametnuo Simeoneu!

07.01.2017 u 16:14

Bionic
Reading

Nakon što je zaigrao od prve minute u kup dvoboju protiv Las Palmasa zajedno s Juanfranom, Šime Vrsaljko ove je subote završio u udarnom sastavu Atletica protiv Eibara, dok Španjolac mora grijati klupu, što je potvrda da se hrvatski desni bek u potpunosti nametnuo Diegu Simeoneu...

Naš 24-godišnji reprezentativac nije se naigrao tijekom ljeta i jeseni u redovima Atletica, no čini se da se stvari mijenjaju u njegovu korist.

Naime, rezulati crveno-bijelih nisu bili sjajni u Primeri i Diego Simeone shvatio je da nešto mora mijenjati. Pokušao je novom taktikom, sa Juanfranom i Vrsaljkom zajedno na desnoj strani, što je demonstrirano u utakmici protiv Las Palmasa ovog utorka.

No, Argentinac je svjestan da ne može uvijek igrati tako i da će u budućnosti ipak morati birati između iskusnog 31-godišnjeg Španjolca i talentiranog Hrvata. Čini se da je Diego u ovom trenutku ipak bliže Šimi Vrsaljku koji ga je impresionirao u pobjedi 2:0 u Kupu kralja i ove subote dobio je prednost na terenu protiv Eibara, dok je Juanfran završio na klupi.

Potvrda je to da se Vrsaljko potpuno nametnuo svom treneru i da se zasigurno u budućnosti više neće događati da ga Simeone pošalje na tribine, a Juanfran će ozbiljno morati prionuti poslu na treninzima ako se želi vratiti u udarni sastav.

Atletico je u ovoj utakmici ostvario trijumf 2:0, golovima Saula i Griezmanna, a Vrsaljko je u drugom dijelu izašao i napravio mjesta Juanfranu...