veliki posao bavaraca

Sada je i milanskom Interu u interesu da Ivan Perišić ostane dio Bayernove momčadi

31.03.2020 u 16:27

Bionic
Reading

Hrvatskom nogometnom reprezentativcu, 31-godišnjem Ivanu Perišiću na kraju sezone završava posudba u Bayernu, u koji je stigao iz milanskog Intera. Bavarski ponos pokušat će otkupiti ugovor, jer je hrvatski reprezentativac očito ispunio kriterije, bez obzira što ga je u klub doveo sada već bivši trener Niko Kovač

Ivan Perišić od dolaska u Bayern, a bilo je to sredinom kolovoza prošle godine, zaigrao je u 22 službene utakmice i očito je ispunio očekivanja svih u bavarskom klubu. Čelnici aktualnog njemačkog prvaka očito će krenuti po hrvatskog reprezentativca koji je u München stigao na posudbu, a Bavarci bi milanskom Interu trebali platiti preostalih 20 milijuna eura.

No, nisu samo Perišićeve vrijednosti razlog zbog kojeg ga Bavarci žele zadržati u klubu. Naime, za tih 20 milijuna eura (iako bi Inter navodno mogao spustiti cijenu za još pet milijuna eura), u Perišiću bi imali izvrsnu opciju za (pre)često ozljeđivanog Kingsleya Comana.

Prema napisima talijanskog Tuttosporta, uprava Intera planira iskoristiti Perišića kao dio posla u dovođenju jednog igrača njemačkog prvaka. Riječ je o francuskom veznjaku Corentinu Tolissou, a koji je u tri sezone skupio tek 68 nastupa u svim službenim natjecanjima.

I Francuz je očito prvi na listi onih koji žele otići iz Bayerna, jer konkurencija u veznom redu je velika i teško da će se i u skorijoj budućnosti izboriti za veću minutažu pokraj Thiaga, Coutinha, Goretzke, Gnabryja, Daviesa, Comana i Martineza, a tu je još i mladi Cuisance.

Tolisso je s Francuskom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojio zlatno odličje, sada je na marginama i zato je talijanski dnevnik najavio moguću trampu.

S time da bi s Interove strane još stigla i nadoplata. Naime, Tolissou je vrijednost 35 milijuna eura, a ako se u cijenu uključi i Perišić, Inter bi Francuza mogao dobiti za 15-tak milijuna eura.