bilo bi zanimljivo

S obzirom na to kako izgleda i što je radio kao igrač, mnogi bi ga opet željeli vidjeti na parketu, evo što o tome misli sâm Ivano Balić

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 20.01.2022 09:35
  • Objavljeno 20.01.2022 u 09:34
Bionic
Reading

Svakodnevno s rukometnog Eura pristižu vijesti o pozitivnim nalazima rukometaša, posebice u hrvatskim redovima. S toga nije ni čudo da izbornik Hrvoje Horvat poziva igrače koji bi trebali zamijeniti one u izolaciji. A koliko ih je već pozvao, mnogi se šale, na parketu bi se mogao pojaviti i njegov asistent, bivši rukometaš, Ivano Balić

Mnogi u Ivanu Baliću, danas 42-godišnjaku vide najboljeg hrvatskog rukometaša svih vremena. Njegove asistencije i čudesni golovi odveli su ga do priznanja za najboljeg rukometaša svijeta 2003. i 2006. godine, i naravno da ga zbog svega toga hrvatski navijači - još uvijek - obožavaju.

Sada je asistent izborniku Hrvoju Horvatu, ali još uvijek sjajno izgleda, sportski, kao da je u treningu, pa je nekima, što u šali, što u zbilji, palo napamet da se i on - ako bude potrebe - stavi na raspolaganje.

Evo što o svemu tome misli Ivano Balić.

'A ne znam koliko rukometaša imamo u državi. Mislim da ih je tri ili četiri tisuće pa sam nakon njih ja na redu. Ipak vjerujem da ih nećemo sve potrošiti na ovom prvenstvu', našalio se 'rukometni Mozart' pred kamerama RTL-a te dometnuo kako se više nitko u stožeru ne nervira zbog stalnih promjena već da se trude raditi najbolje što mogu s onima koji su im na raspolaganju.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal